Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

15:37, sâmbătă, 1 iulie, 2023

Tabăra de vară „Împreună descoperim harul și dragostea lui Dumnezeu”, organizată de parohia „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din or. Soroca și-a încheiat activitatea

În perioada 14 iunie – 1 iulie 2023, cu sprijinul protoiereului Nicolae Craveț, parohul bisericii „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din municipiul Soroca și protopop al Sorocii, a fost organizată tabăra de vară, cu genericul „Împreună descoperim harul și dragostea lui Dumnezeu”, la care au participat 30 de elevi din orașul Soroca.
Acest proiect educațional estival a fost inițiat și coordonat de către dna preoteasă prof. Suzana Craveț și dna prof. Emilia Usatîi.
În cadrul multiplelor activități desfășurate, elevii s-au apropiat de Dumnezeu, însușind anumite cunoștințe despre Învățătura de Credință Ortodoxă, iar în data de 1 iulie 2023, ultima zi a taberei, ei au participat la Sfânta Liturghie arhierească, săvârșită în biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din Soroca, spovedindu-se și împărtășindu-se cu Trupul și Sângele Mântuitorului.
La final copiii au fost binecuvântați și apreciați pentru aptitudinile lor, primind diplome de merit, dar și anumite daruri din partea parohiei sorocene, sub egida căreia a fost realizat acest proiect educațional-bisericesc.
Sursa: https://ioanmosnegutu.info/