Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

9:42, luni, 10 octombrie, 2022

„Să facem fapte bune cât este vreme!” – Biserica alături de zeci de familii aflate în dificultate, refugiați ucraineni și bolnavi

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, în perioada lunii septembrie 2022 s-au desfășurat mai multe acțiuni social-caritabile, organizate și coordonate de Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate al BOM, în sprijinul și ajutorarea a zeci de familii creștine aflate în dificultate, precum și persoane bolnave sau refugiați ucraineni aflați temporar în țara noastră.

Astfel, beneficiarii au primit din partea Bisericii produse parafarmaceutice, medicamente, haine, încălțăminte, plăpumi, produse alimentare și igienice, scutece pentru bolnavi, scutece și jucării pentru copii, precum și alte produse de strictă necesitate.

Darurile au fost oferite cu susținerea și implicarea partenerilor și donatorilor Centrului Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” și ai Centrului Social și de Caritate „Preoteasa Irina Cij” din Chișinău.

Să facem fapte bune cât este vreme! Săracul ne cere să-i îmblânzim foamea și să-i oferim ajutorul necesar și hrana de zi cu zi, încât să trăiască și să nu moară. Milostenia este veșmântul cel mai însemnat al sufletului, îmbrăcămintea lui cea mai frumoasă.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate