Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

13:37, duminică, 11 februarie, 2024

PS Siluan de Orhei și PS Filaret de Căpriana au oficiat Sfânta Liturghie unită cu Taina Sfintei Cununii, în parohia „Sfânta Treime” din s. Micleușeni, r. Strășeni

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, episcopii-vicari, Preasfințitul Siluan de Orhei și Preasfințitul Filaret de Căpriana au oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie unită cu Taina Sfintei Cununii, în parohia „Sfânta Treime” din s. Micleușeni, r. Strășeni.

Preasfințiților episcopi au coliturghisit, prot. mitr. Victor Mihalachi, secretarul protopopiatului Strășeni, prot. mitr. Iulian Rață, protopop de Orhei, prot. mitr. Ioan Aga, parohul bisericii gazdă și un sobor de preoți și diaconi.

Astăzi, cum se obișnuia încă pe vremurile de cândva, în cadrul Sfintei Liturghii, a avut loc Taina Cununiei asupra tinerilor Vadim Trofim și Liuba Aga, fiica părintelui paroh, Ioan Aga.

Ierarhii au felicitat pe nou încununații Vadim și Liuba și i-a binecuvântat dorindu-le căsnicie fericită, ani îndelungați, sănătoși și cu spor în toată fapta cea bună, deasemenea și pe părintele-paroh prot. Ioan, pentru munca pe care o depune în această parohie deja de mai mulți ani inclusiv și pe enoriașii care sunt mereu alături de păstorul lor și îl susțin în toate lucrurile bune ce se petrec în această parohie.

Sursa: Mănăstirea Căpriana