Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

6:02, marți, 13 noiembrie, 2018

Prot. Mitr. Victor Pleșca, parohul bisericii „Sf. Treime” din s. Grătiești, mun. Chișinău, la 25 de ani de slujire preoțească

Protoiereul mitrofor Victor Pleșca, parohul bisericii „Sf. Treime” din s. Grătiești, mun. Chișinău aniversează 25 de ani de slujire preoțească. La acest moment de sărbătoare, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova i-a adresat părintelui Victor un mesaj de felicitare.

Preacucernice Părinte Victor,

Cu ajutorul lui Dumnezeu aţi ajuns la a 25-a aniversare de când aţi fost hirotonit în treapta sacerdotală.

De-a lungul anilor aţi urmat slujirii la care aţi fost chemat cu deosebită înţelepciune şi smerenie, lucru pentru care sunteţi apreciat şi stimat, atât în rândul confraţilor slujitori, precum şi a numeroşilor credincioşi pe care îi călăuziţi spre mântuire.

Sfinția Voastră ați avut și sunteți în ascultări destul de responsabile, cu care vă isprăviți grație virtuților răbdării și înțelepciunii, implicându-vă activ în diverse activităţi eclesiale și de ordin social-filantropic.

Prin aceste calități ați câștigat respectul confraților slujitori și al enoriașilor, cărora ne alăturăm și noi, rugându-ne Bunului Dumnezeu să Vă înzestreze și în continuare cu credinţă nestrămutată, răbdare și voință pentru a lucra mai departe cu dragoste, înțelepciune și cumpătare la Via Domnului.

Cu arhierești binecuvântări,

†  VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE