Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

10:46, luni, 1 aprilie, 2024

Prot. mitr. Nicolae Ciobanu, președintele Sectorului Sinodal Relații Culturale, a participat la Marșul pentru Viață

Cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, sâmbătă, 30 martie, prot. mitr. Nicolae Ciobanu, președintele Sectorului Sinodal Relații Culturale, a participat la Marșul pentru Viață. Evenimentul de amploare s-a desfășurat în centrul Chișinăului și a reunit zeci de participanți hotărâți să își exprime sprijinul pentru dreptul la viață al fiecărui copil nenăscut.

Părintele Nicolae a transmis mesajul de binecuvântare și solidaritate a ÎPS Vladimir, tuturor celor prezenți la acest marș important, subliniind importanța apărării vieții umane și respectului pentru demnitatea fiecărui om.

Marșul pentru Viață reprezintă un moment de unire și mobilizare a societății civile în lupta pentru protejarea dreptului la viață al copiilor nenăscuți și susținerea familiilor. Participarea reprezentantului Direcției mitropolitane la acest eveniment marchează angajamentul Bisericii Ortodoxe din Moldova în promovarea valorilor fundamentale ale vieții și familiei.

Prin implicarea sa activă în Marșul pentru Viață, Biserica Ortodoxă din Moldova reafirmă importanța susținerii și protejării vieții umane, încurajând o cultură a respectului și a solidarității în societatea contemporană.

Sectorul Sinodal Relații Culturale