Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:34, miercuri, 1 februarie, 2017

Președintele ţării, Dl Igor Dodon l-a felicitat pe Preafericitul Chiril, Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, cu ocazia aniversării a opt ani de la întronizare

Președintele Republicii Moldova, Dl Igor Dodon i-a trimis Preafericitului Chiril, Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii un mesaj de felicitare cu ocazia aniversării a opt ani de la întronizarea Sa în demnitatea patriarhală.

Preşedintele Dodon a scris și o postare în rețele de socializare unde a mulțumit Patriarhului pentru deosebita atenție pe care o acordă Republicii Moldova și enoriașilor săi în țara nostră.

„Trebuie să subliniez munca permanentă a Patriarhului pentru a proteja unitatea lumii ortodoxe. Mai ales, doresc să-i mulțumesc pentru atenția deosebită pe care o acordă Moldovei și enoriașilor săi în țara noastră. Vreau să-i urez Patriarhului sănătate și ajutorul lui Dumnezeu în toate începuturile”, a scris Președintele în felicitarea sa.

Dl Igor Dodon a mai precizat că așteaptă vizita pastorală a Preafericitului Patriarh Chiril în Republica Moldova, în decursul anului 2017.