Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

14:29, joi, 11 octombrie, 2018

Preotul Mihail Bortă, consilier al Direcției mitropolitane, la popas aniversar

Preotul Mihail Bortă, Parohul Bisericii în construcție „Sf. Ierarh Spiridon” de pe lângă Spitalul de Urgență din capitală și consilier al Direcției mitropolitane, aniversează astăzi frumoasa vârstă de 35 de ani de viață pământească.

Cu acest prilej, ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir i-a adresat părintelui sărbătorit un mesaj de felicitare.

Preacucernice părinte Mihail,

În ziua în care Preamilostivul Dumnezeu V-a învrednicit să ajungeţi cu bine la cea de a 35-a aniversare din ziua naşterii, permiteți-ne să Vă exprimăm sincerele noastre felicitări, urându-Vă mulți ani înainte de slujire și misiune rodnică în ogorul Domnului.

Apreciem dăruirea Dumneavoastră pentru propășirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, atât în calitate de colaborator al Direcției mitropolitane, dar și ca tânăr slujitor ce edifică o frumoasă biserică destinată pacienților și efectivului Spitalului de Urgență din capitală, aceste fapte făcându-Vă să fiți binecunoscut ca unul din cei mai activi și mărturisitori clerici, slujitor destoinic și păstor înțelept.

Vă urăm multă sănătate, bucurii duhovnicești, demnitate și statornicie în slujirea sacerdotală, iar această zi aniversară să Vă aducă din plin bucuria comuniunii și împlinirea rodnică spre îndrumarea poporului binecredincios pe calea mântuirii.

 

La mulți și binecuvântați ani! 

Cu prețuire și arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE