Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

15:23, luni, 5 februarie, 2024

„Predici” – Ediție Jubiliară realizată de protoiereul Victor Pleșca, în amintirea luminată a protoiereului Anatolie Pușcașu

Recent, protoiereul Victor Pleșca a scos de sub tipar o ediție jubiliară deosebită a cărții „Predici”, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove. Această lucrare de excepție a fost reeditată pentru a onora memoria luminată a protoiereului Anatolie Pușcașu.

Lucrarea editată în condiții tipografice de înaltă calitate, aduce în prim-plan predici inspirate și învățături duhovnicești valoroase, contribuind astfel la îmbogățirea spirituală a cititorilor.

Această inițiativă reprezintă nu doar o celebrare a învățăturilor duhovnicești conținute în cartea „Predici”, ci și un omagiu adus amintirii vrednicului de pomenire protoiereu Anatolie Pușcașu, marcând astfel contribuția semnificativă a acestui slujitor al Bisericii la dezvoltarea omileticii din spațiul pruto-nistrean.

Cei interesați să achiziționeze această ediție specială a cărții „Predici” pot găsi exemplarele la magazinul bisericesc din curtea Mitropoliei Moldovei, situat pe strada București, numărul 119. De asemenea, cărțile sunt disponibile și la magazinul bisericesc „ArtBis”, amplasat pe strada Alba Iulia, numărul 21.