Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

13:37, luni, 3 aprilie, 2023

Pr. Vasile Manică a prezentat Mitropolitului Vladimir prima carte pentru Școlile duminicale elaborată pentru trei categorii de vârstă

Luni, 3 aprilie, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir, a primit în audiență la Reședința mitropolitană pe preotul Vasile Manică.

În cadrul discuției, părintele Vasile Manică a prezentat prima carte pentru Școlile duminicale din spațiul românesc, elaborată pentru trei categorii de vârstă.

Cartea cuprinzând 55 de fragmente biblice duminicale, în baza cărora sunt elaborate sarcini didactice interactive specifice fiecărei categorii de vârstă.

De asemenea părintele a propus Înaltpreasfințitului spre aprobare Sfântului Sinod un regulament de funcționare și curriculum pentru școlile duminicale axat pe trei domenii: Catehismul ortodox, pericope evanghelice, Sărbătorile Domnești și Viețile Sfinților.

La rândul său, Ierarhul a mulțumit pentru munca depusă asupra apariției primei cărți, binecuvântând totodată lucrările pentru apariția cărților cu domeniile menționate în curriculum.

După Învierea Domnului, cartea va putea fi procurată în magazinul bisericesc din cadrul Reședinței mitropolitane.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media