Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

12:51, luni, 11 martie, 2024

Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din or. Nisporeni în susținerea familiilor tinere cu mulți copii, aflate în dificultate

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir şi la îndemnul Înaltpreasfinţitului Petru, Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni, Parohia cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” din orașul Nisporeni, vine în întâmpinarea nevoilor și susținerea familiilor tinere cu mulți copii, oferindu-le hrană, produse alimentare, igienice și alte daruri.

Această acțiune socială se desfășoară cu suportul A. O. „Prietenul Tuturor”, care activează pe lângă parohie, avându-l în calitate de președinte și coordonator pe prot. Petru Ciobanu, parohul bisericii.

Parohia oferă lunar zecilor de familii tinere cu mulți copii aflate în dificultate, din oraș și din localitățile vecine, pachete cu alimente, produse pentru nou-născuți, cutii cu lapte praf și produse igienice în sumă de 50.000 lei.

De asemenea, parohia înfătuieşte regulat şi pilduitor, cu generozitate şi conştiinciozitate pastorală, multiple activităţi social-caritabile, prin care îşi arată dragostea şi interesul sporit față de copiii şi tinerii din comunitate – viitorii credincioşi activi ai Bisericii, dar şi cetăţeni responsabili ai societăţii noastre.

   Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate