Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

7:08, vineri, 16 aprilie, 2021

Pâine și produse de patiserie oferite gratuit nevoiașilor din Chișinău

Odată cu începutul Postului Mare cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir la Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” de la Catedrala „Înălțarea Domnului” din Capitală a demarat un nou proiect social în susținerea celor lipsiți material, întitulat „Pâinea noastră cea de toate zilele”. 

Astfel, peste 100 de pachete cu pâine și alte produse de patiserie sunt oferite gratuit săptămânal la zeci de familii aflate în dificultate și persoane din municipiul Chișinău, care trăiesc la limita existenței.

„Avem zeci de persoane beneficiare ale Centrului Social-Misionar, mame singuratice cu mulți copii, bătrâni neajutorați, familii sărace și fără posibilități, care în urma crizei generate de pandemia actuală ajung în situația că nu își permit să procure în anumite zile nici măcar o pâine, întrucât au un venit lunar foarte mic sau alții din cauza că au rămas fără un loc de muncă”, a declarat Coordonatorul Proiectului social „Pâinea noastră cea de toate zilele”, Dl Serghei Crudu, Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate al BOM.

Proiectul se realizează cu susținerea permanentă a Parohiei „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” din s. Ulmu, r. Ialoveni și a Companiei Brodețchi din or. Orhei.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate