Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

23:08, duminică, 30 aprilie, 2023

Omagiu, mulțumire și recunoștință femeilor mironosițe – la Centrul Social-Misionar al Mitropoliei

În Duminica Sfintelor Femei Mironosițe, 30 aprilie 2023, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, la Centrul Social-Misionar al Mitropoliei din Capitală, cu hramul în cinstea „Icoanei Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți”, a fost marcată ziua femeilor mironosițe.

În acest sens, Corul de copii „Theotokos”, condus de Dna Anghelina Usatîi a interpretat în sala de conferințe a centrului un buchet de colinde pascale dedicat zilei femeilor mironosiţe.
La eveniment au fost prezente mamele copiilor, dar și tinerele voluntare care participă la activitățile social-filantropice ale instituției sociale.

Cu acest prilej, Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate a BOM și Coordonatorul Centrului, Dl Serghei Crudu, a transmis celor prezenți mesajul de felicitare și binecuvântare al ÎPS Mitropolit Vladimir, și a mulțumit femeilor creștine pentru întreaga lor lucrare de milostenie, sprijin și ajutor pentru cei nevoiași, oferind tuturor doamnelor și domnișoarelor flori și alte daruri.

Sărbătoarea s-a încheiat cu o agapă frățească.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate