Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

2:00, sâmbătă, 14 martie, 2020

Mobilă, veselă și produse alimentare pentru o familie cu 11 copii din or. Cricova din partea Centrului Social-Misionar al Mitropoliei – Mitropolia Chişinăului şi a Întregii Moldove

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, o familie numeroasă cu 11 copii din or. Cricova a primit mai multe daruri din partea Centrului Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” al Mitropoliei Moldovei.

Astfel, grupul de tineri voluntari „Părintele Sofian Boghiu” al Mitropoliei au dus familiei: mobilă, mai multe lăzi cu veselă și pachete cu produse alimentare.

Tinerii au fost însoțiți de către Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate al Mitropoliei Moldovei, Dl Serghei Crudu și de Prot. Nicolae Andrieș, Parohul bisericii Sf. Ier. Nicolae din or. Cricova.

Din marea purtare de grijă pe care o manifestă permanent față de problemele celor mai triști ca noi, ÎPS Mitropolit Vladimir a binecuvântat la începutul lunii februarie a acestui an înființarea pe teritoriul Catedralei „Înălțarea Domnului” (Sf. Vineri) din Capitală a Centrului Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți”, în cadrul căruia se desfășoară mai multe activități în susținerea persoanelor provenite din familiile social-vulnerabile, bătrânilor singuratici, persoanelor fără adăpost, familiilor numeroase, precum și în susținerea dezvoltării armonioase a copiilor și tinerilor proveniți din aceste medii și reintegrarea lor în societate.

 Activitatea centrului este coordonată de Dl Serghei Crudu, Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate și cuprinde o gamă largă de activități culturale, educative, de caritate, garderobă socială, cantină socială, activitatea grupului de tineri voluntari al Mitropoliei „Părintele Sofian Boghiu”, cercuri pe interese, asistență socială și spirituală, studiu biblic, conferințe și întâlniri tematice, ș. a.

Cei care doriți să susțineți activitatea Centrului Social-Misionar puteți apela la numărul de telefon: 067 223981.

Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” se află pe teritoriul Catedralei „Înălțarea Domnului” (Sf. Vineri) din Capitală, mun. Chișinău, strada Grigore Ureche nr. 58.

 

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate