Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

13:09, miercuri, 28 februarie, 2024

Mitropolitul Vladimir a primit vizita Excelenței Sale, dl Kent D. Logsdon, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova

Miercuri, 28 februarie 2024, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a primit la Reşedinţa mitropolitană din Chișinău, vizita Excelenței Sale, dl Kent D. Logsdon, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

Înaltpreasfințitul Vladimir a apreciat relaţiile foarte bune dintre cele două state, Republica Moldova şi Statele Unite ale Americii și a mulţumit înaltului oaspete pentru vizită, menționând că prioritatea misiunii Bisericii Ortodoxe din Moldova este intensificarea legăturii vieţii duhovnicești-liturgice cu lucrarea social-caritabilă şi filantropică.

Domnul Ambasador a mulţumit pentru primire şi a menţionat că în timpul perioadei de când se află în misiune diplomatică în Republica Moldova a remarcat rolul important pe care Biserica Ortodoxă din Moldova îl are în societate, exprimându-și disponibilitatea de a coopera cu Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove în domeniile cultural, educațional și social.

În timpul întrevederii, cele două părți au subliniat importanţa colaborării pentru binele și în folosul cetățenilor.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media