Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

10:49, vineri, 23 decembrie, 2016

Mitropolia Moldovei – partener fidel în programul de reabilitare și resocializare a persoanelor private de libertate

Cu prilejul marcării celor 20 de ani de la înființarea sistemului penitenciar în Republica Moldova, ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chişinaului şi al întregii Moldove a fost decorat cu medalia jubiliară – „20 de ani ai sistemului penitenciar al Republicii Moldova”, a Departamentului Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei.

Totodată, Mitropolia Moldovei, în calitate de partener fidel în programul de reabilitare și resocializare a persoanelor private de libertate, a fost menționată cu Diplomă de onoare. Înaltele distincții au fost oferite în cadrul unei întrevederi ce a avut loc în dimineaţa zilei de 23 decembrie, la Reşedinţa mitropolitană.

La eveniment au fost prezenți dl Aureliu Suhan, director interimar al DIP, locotenent-colonel de justiție, dl Igor Guja, director-adjunct, locotenent-colonel de justiție, dl Oleg Pantea, șef al Direcției activitate educativă, psihologică și asistență socială, prot. Maxim Melinti, președintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorala în instituțiile penitenciare.

Sectorului Sinodal Activitate Pastorala în instituțiile penitenciare