Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

4:49, joi, 21 mai, 2020

Mesajul Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir adresat Protoiereului mitrofor Vitalie Pînzari, reprezentatul BOM, în or. Moscova, Federația Rusă, cu prilejul aniversării a 30 de ani de slujire clericală

În aceste zile luminate a Învierii Domnului, Prot. mitr. Vitalie Pînzari, reprezentatul Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova, în or. Moscova, Federația Rusă aniversează 30 de ani de slujire preoțească. La acest moment de sărbătoare, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova i-a adresat părintelui Vitalie un mesaj de felicitare.

Preacucernice părinte Vitalie,

La aniversarea a treizeci de ani de la hirotonia sfinției Voastre în înalta demnitate de sfințit slujitor al Bisericii, Vă apreciem nespus de mult eforturile depuse în aceste trei decenii pe tărâm duhovnicesc.

Ca o mărturie a eforturilor pe care le-ați depus de-a lungul timpului, stau respectul și prețuirea de care vă bucurați din partea confraților slujitori și a numeroșilor fii duhovnicești.

La această sărbătoare binecuvântată, de împlinire a 30 de ani de slujire sacerdotală, aflate sub semnul rodirii binecuvântate şi împlinite în statornica slujire la Altarul Domnului, Vă adresăm cele mai calde doriri de sănătate, pace, bucurie şi mult ajutor sfânt de la Atotțiitorul.

Cu gânduri alese și arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE