Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:11, miercuri, 6 octombrie, 2021

Mesajul Înaltpreasfințitului Mitropolit VLADIMIR adresat protoiereului mitrofor Vasile ȚĂRUȘ, duhovnic al Vicariatului de Soroca cu prilejul jubileului de 65 de ani

Cu prilejul aniversării a 65 de ani din ziua nașterii, Înaltpreasfințitul Mitropolit VLADIMIR a adresat un mesaj de felicitare, Protoiereului mitrofor Vasile ȚĂRUȘ, duhovnic al Vicariatului de Soroca, în care se menționează:  

Preacucernice părinte,

Calendarul vieții Sfinției Voastre indică un frumos popas aniversar, prilej pentru a Vă adresa sincere și cordiale urări de bine, cu prilejul jubileului de 65 de ani.

Pe parcursul slujirii sacerdotale V-ați recomandat drept un vrednic slujitor al Domnului, atât în vremurile de restriște, cât și astăzi, când îndepliniți onorabila ascultare de Duhovnic al preoților din Vicariatul Soroca.

Fie ca Dumnezeu, în atotputernicia și bunătatea Sa, să vă țină încă mulți ani fericiți spre slujirea Bisericii Lui și spre îndrumarea poporului binecredincios pe calea mântuirii.

Noi vă mulțumim pentru bunătatea și dragostea Sfinției Voastre pe care o aveți pentru credincioși și nădăjduim că și mai departe veți sluji cu osârdie Împăratului Ceresc și oamenilor, – drept, mărinimos, cu evlavie, pentru ca toți împreună să ne bucurăm întru Domnul și să dobândim mântuirea.

Cu arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,

MITROPOLITUL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE

***

Protoieretul Vasile ȚĂRUȘ este paroh al Bisericii “Sfântul Mare Mucenic Teodor Stratilat” din mun. Soroca și duhovnicul slujitorilor Vicariatului Soroca. Născut la 6.10.1956 în s. Chirileni, r. Ungheni, hirotonit diacon și preot în anul 1984, a dus mai multe funcții administrative în cadrul protopopiatului Soroca.