Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

14:23, duminică, 26 martie, 2023

Mesajul Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir adresat protoiereului mitrofor Mihail Ili, duhovnicul Protopopiatului Telenești, cu prilejul jubileului de 60 ani

Protoiereul mitrofor Mihail Ili, duhovnicul Protopopiatului Telenești și paroh al  bisericii cu hramul „Minunea Arhanghelului Mihail” din s, Scorțeni, r. Telenești, aniversează, duminică, 26 martie, 60 de ani de la naștere. Cu acest prilej, ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove a transmis un mesaj de felicitare pe care îl redăm în cele ce urmează:

Preacucernicia Voastră,

Cu prilejul jubileului de 60 de ani de viață pământească, Vă adresăm cele mai sincere și alese felicitări, dorindu-Vă să rămâneți și în continuare acel slujitor demn, corect și smerit, pe care am reușit să-l cunoaștem de-a lungul timpului.

Pe parcursul activității pastorale în cadrul Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove, V-ați recomandat drept un preot înțelept întotdeauna gata să ajute celor aflați în nevoi și suferințe.

Prin aceste calități ați câștigat respectul confraților slujitori și al enoriașilor, cărora ne alăturăm și noi, rugându-ne Bunului Dumnezeu Să Vă înzestreze și în continuare cu credinţă nestrămutată, răbdare și voință pentru a lucra mai departe cu dragoste, înțelepciune și cumpătare la via Domnului.

Fie ca sfintele bucurii tainice ale lucrării în slujba Cuvantului lui Dumnezeu, pe care ați arătat-o pe parcursul vieții, să se pogoare în sufletul și în viața Sfinției Voastre, dăruindu-Vă roade alese și binecuvântate.

Cu arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE