Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

8:35, luni, 30 ianuarie, 2023

Mesajul Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir adresat arhimandritului Filaret (Cuzmin), starețul mănăstirii Căpriana cu ocazia aniversării celor 45 de ani

Cu ocazia aniversării a 45 de ani din ziua nașterii, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a adresat un mesaj de felicitare arhimandritului Filaret (Cuzmin), starețul mănăstirii Căpriana, în care se menționează:  

Preacuvioșia Voastră,

Astăzi, când Bunul Dumnezeu V-a învrednicit de a adăuga a 45-a petală la buchetul vieții, Vă aducem urările noastre de bine și de roade duhovnicești.

Nădăjduim că și de acum înainte, cu aceiași râvnă și dăruire veți continua să vegheați și să munciți pentru propășirea credinței și luminarea poporului binecredincios.

Dragostea Preacuvioșiei voastre pentru cele sfinte este încercată în timp, motiv pentru care, ne bucurăm să vedem în Dumneavoastră un lucrător bun în via credinței strămoșești.

Hristos-Domnul, Arhiereul Cel veșnic, să Vă dăruiască în continuare aceeași râvnă plină de evlavie pentru  slujirea Bisericii și a credincioșilor ei. Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelșugare asupra PreacuvioșieiVoastre, dăruindu-Vă roade alese și binecuvântate!

Cu arhierești binecuvântări,

†  VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE