Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

6:21, duminică, 11 martie, 2018

Mesajul de felicitare al ÎPS Mitropolit Vladimir, adresat PS Marchel, Episcop de Bălți și Fălești, cu ocazia celei de-a unsprezecea aniversări de la hirotonia arhierească

Preasfinția Voastră,

Vă aducem sincere felicitări și urări de bine cu ocazia celei de-a unsprezecea aniversări de la hirotonia arhierească a Preasfinţiei Voastre.

„Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să și-l pună pentru prietenii săi” (In. 15:13), mărturisește Mântuitorul. Pe când lucrarea păstorească și mai ales cea episcopală, este nimic altceva decât murirea neîncetată zi de zi pentru păstoriții săi, hotărârea de a se dărui în totalmente de dragul mântuirii aproapelui.

În zi de sărbătoare, ne îndreptăm către Dumneavoastră cu cele mai luminoase gânduri și cele mai sincere urări de bine. Fie ca Domnul Cel Milostiv și Iubitor de Oameni să vă înnoiască puterile duhovnicești și trupești pentru trudele de mai departe în activitatea pastorală, misionară şi culturală pe care o desfăşuraţi în cadrul Episcopiei de Bălți și Fălești.

Cu frăţească dragoste întru Hristos Iisus, Domnul nostru,

† VLADIMIR

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE