Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

16:40, duminică, 4 iulie, 2021

Mesajul de felicitare al ÎPS Mitropolit VLADIMIR adresat Prot. mitr. Maxim Melinte, cu prilejul aniversării a 40 de ani de viață

 

Duminică, 04 iulie 2021, Înaltpreasfințitul VLADIMIR, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, a adresat un mesaj de felicitare Prot. mitr. Maxim Melinte, parohul Bisericii „Acoperământul Maicii Domnului” din satul Ghidighici și președintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în Instituțiile Penitenciare, сu prilеjul aniversării zilei de naștere, în care se menționează:

Preacucernice Părinte Maxim,

În zi de sărbătoare, Vă aducem sincere și cordiale felicitări cu prilejul aniversării a 40 de ani parcurși în această viață pământească, însoțite de urări de bine, urându-Vă să aveți parte și de acum înainte de ani sănătoși, toți închinați muncii pe ogorul Domnului și îndrumării credincioșilor spre căpătarea vieții veșnice.

Știindu-Vă slujitor tânăr și energic, ați reușit să Vă recomandați ca un preot vrednic și înțelept, ce nu-și precupețește puterile pentru a ajuta cu sfatul și cu fapta pe cei aflați în nevoie.

Cunoscând memorabilile realizări ale Preacucerniciei Voastre, ne rugăm Domnului în această frumoasă și importantă zi pentru Dumneavoastră, ca să Vă țină sănătos și ferit de primejdiile cele văzute și nevăzute pentru ca și în continuare să fiți model de simțire și trăire duhovnicească celor din jur.

Vă urăm un sincer La mulţi și binecuvântați ani!

Cu gânduri alese și arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI A ÎNTREGII MOLDOVE