Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

9:57, miercuri, 30 ianuarie, 2019

Mesajul de felicitare al ÎPS Mitropolit Vladimir adresat PC Arhimandrit Filaret (Cuzmin), Starețul Mănăstirii Căpriana, cu ocazia aniversării zilei de naștere

Cu ocazia aniversării a 41 de ani din ziua nașterii, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a adresat un mesaj de felicitare PC Părinte Arhimandrit Filaret (Cuzmin), Starețul Mănăstirii Căpriana, în care se menționează:  

Preacuvioșia Voastră,

Astăzi, când Bunul Dumnezeu V-a învrednicit de a mai adăuga o petală la buchetul vieții, Vă aducem urările noastre de bine și de roade duhovnicești.

Nădăjduim că și de acum înainte, cu aceiași râvnă și dăruire veți continua să vegheați și să munciți pentru întărirea credinței și luminarea poporului binecredincios.

Dragostea Preacuvioșiei voastre pentru cele sfinte este încercată în timp, motiv pentru care vedem în Preacuvioșia Voastră un sprijin al Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Hristos-Domnul, Arhiereul Cel veșnic, să Vă dăruiască în continuare aceeași râvnă plină de evlavie pentru  slujirea Bisericii și a credincioșilor ei. Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelșugare asupra PreacuvioșieiVoastre, dăruindu-Vă roade alese și binecuvântate!

Cu arhierești binecuvântări,

†  VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE