Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

10:38, vineri, 30 iulie, 2021

Mesajul de felicitare al ÎPS Mitropolit Vladimir adresat Dl Igor Grosu, deputat PAS ales în funcția de președinte al Parlamentului Republicii Moldova

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a transmis un mesaj de felicitare pentru Dl Igor Grosu, deputat PAS ales în funcția de președinte al Parlamentului Republicii Moldova. 

Stimate domnule Igor Grosu,

Vă felicit cordial cu alegerea în funcția de președinte al Parlamentului Republicii Moldova și îmi exprim speranța în continuarea interacțiunii constructive dintre autorități și Biserica Ortodoxă din Moldova.

Sunt convins că această cooperare poate aduce o contribuție semnificativă la crearea unei societăți puternice din punct de vedere spiritual și sănătoase din punct de vedere moral, la stabilirea păcii și armoniei între oameni, precum și la educarea patriotică a locuitorilor Republicii Moldova.

Biserica Noastră drept-măritoare se roagă la fiecare sfântă slujbă “pentru conducători țării, pentru mai marii orașelor și ai satelor”. Avem convingerea că și deciziile pe care le veți lua în Legislativ, vor respecta și idealurile strămoșilor și înaintașilor noștri, de apartenență la Credință și la Neam.

Să vă ajute Dumnezeu și succese în viitoarea Dvs slujire a poporului Republicii Moldova, 

Cu prețuire și arhierești binecuvântări

† VLADIMIR,

MITROPOLITUL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE