Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

15:58, luni, 19 octombrie, 2020

Mesajul de felicitare al Înaltpreasfinţitului Mitropolit Vladimir, adresat Protoiereului Alexandru Gavrilița, parohul bisericii „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din s. Vorniceni, r. Strășeni, cu ocazia aniversării celor 50 de ani de la naștere

Cu ocazia aniversării a 50 de ani din ziua nașterii, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a adresat un mesaj de felicitare, Protoiereului Alexandru Gavrilița, parohul bisericii „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din s. Vorniceni, r. Strășeni, în care se menționează:

Preacucernice Părinte,

Astăzi, când prin voia şi prin binecuvântarea lui Dumnezeu aţi ajuns la frumosul jubileu de 50 de ani din ziua nașterii, venim să Vă adresăm cele mai sincere şi mai călduroase felicitări şi urări de bine, nădăjduind cordial că şi de acum înainte, Bunul şi Dreptul Mântuitor Vă va întări şi Vă va îndruma încă mulţi ani sănătoşi să slujiți cu înţelepciune şi pace Biserica Sa și enoriașii bisericii „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din Vorniceni.

În zi de sărbătoare, ne îndreptăm rugăciunile şi gândurile noastre cele mai alese către Sfinția Voastră, dorindu-Vă ca şi în continuare să munciți cu aceiaşi râvnă pentru binele şi mărirea Bisericii Drept-măritoare, asemenea frumoșilor ani pe care i-aţi trăit până în prezent, ani ce au fost întru totul închinaţi la Altarul Domnului.

Ne rugăm Domnului Hristos, „Mai marele Păstorilor” (I Petru 5, 4), să Vă dăruiască sănătate, pace și bucurie, ca să puteți aduce mângâiere și curaj, hrană duhovnicească și sens vieții, har și binecuvântare tuturor celor însetați de Cuvântul lui Hristos.

Întru mulți și binecuvântați ani!

Cu părintească binecuvântare,

† VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE