Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:13, vineri, 30 octombrie, 2015

Mesajul de felicitare al ÎPS Mitropolit Vladimir adresat cu prilejul aniversării a 85-a de la fondarea Radioului Național

Stimați colaboratori ai Radioului Național,

 

Cu ocazia aniversării a 85 de ani de la fondarea Radioului Național, Vă aducem cordialele noastre felicitări însoțite de urări de activitate prodigioasă și îndelungată în această importantă și vastă ramură a comunicării publice.

Activitatea octagenară a Radiodifuziunii noastre a purtat încă de la fondare emblema seriozității, a documentării și a echidistanței, calități care au făcut ca, pe parcursul timpului, instituția în cadrul căreia activați să-și câștige un loc de frunte în topul preferințelor radioascultătorilor de ieri și de azi.

Este îmbucurător faptul că în grila de emisie își găsesc loc și diverse emisiuni cu tematică Creștin-Ortodoxă, acordându-se o atenție deosebită transmisiunii în direct a serviciilor divine de la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului”, precum și din cadrul mai multor sfinte lăcașe din întreaga țară.

Colaborarea îndelungată dintre Radiou și Biserică ne face să privim încrezători spre viitor, cu certitudinea că societatea noastră va avea și în continuare o prestigioasă sursă de informații, prin intermediul căreia radioascultătorii vor avea acces nu numai la știri de ultimă oră și emisiuni de cultură devenite deja legendare, dar și la Cuvântul Domnului care va continua să ajungă în casele milioanelor de credincioși pe calea undelor.

Fie ca Bunul Dumnezeu să Vă îndrume și să Vă înțelepțească și mai departe spre a săvârși fapte mari și de folos intelectual și duhovnicesc pentru întregul nostru neam.

La Mulți Ani!

       Cu arhierești binecuvântări,

+ VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE