Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

12:21, marți, 5 februarie, 2019

Mesajul de felicitare al Înalptreasfințitului Părinte Mitropolit Vladimir adresat Precuvioasei Maici Parascheva (Cazacu), Stareța Sfintei Mănăstiri „Cuvioasa Parascheva”, Hâncu, cu prilejul aniversării a 48 de ani de la naștere

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit al Chișinăului şi al întregii Moldove Vladimir a felicitat-o pe Stareța Sfintei Mănăstiri „Cuvioasa Parascheva”, Hâncu, Egumena Parascheva (Cazacu) cu ocazia aniversării a 48 de ani din ziua naşterii.

Preacuvioasă Maică Stareță Parascheva,

Vă aducem felicitările noastre cu prilejul aniversării celor 48 de ani de la naștere.

Mai bine de două decenii Dumneavoastră cu râvnă îndepliniţi ascultarea încredinţată, restabilind şi împodobind una din cele mai vechi şi cunoscute Mănăstiri din pământul Moldovei – Vatra monahală Hâncu. Purtând de grijă Mănăstirii şi maicilor care locuiesc în ea, Dumneavoastră tindeţi să arătaţi un model de stoicism duhovnicesc, fidelitate Bisericii şi credinţă nestrămutată. Sunteți iubită și respectată de numeroșii credincioși care vin la Mănăstire din diferite colțuri ale țării.

Astăzi, când împliniţi 48 de ani de la naşterea după trup, dorim a Vă adresa mulţumiri pentru implicarea şi râvna lucrării mântuitoare, rugând pe Milostivul Dumnezeu să vă dăruiască sănătate şi multe bucurii duhovniceşti.

Punându-ne nădejdea întru Domnul Iisus Hristos, Vă urăm în continuare sănătate nezdruncinată, aceeași dragoste nemărginită de cele sfinte și râvnă pentru a fi încă mulți ani stâlp de nădejde al Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Să ne trăiți întru mulți și binecuvântați ani!

Cu arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE