Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

1:50, vineri, 19 aprilie, 2019

Mesajul de condoleanţe al ÎPS Mitropolit Vadimir, adresat Protopopulului de Ialoveni, Prot. mitr. Anatolie Stefanov, în legătură cu trecerea la cele veșnice a mamei sale, Nadejda

Joi, 18 aprilie 2019,  a trecut la Domnul  Nadejda Stefanov, mama Protopopului circumscripției Ialoveni, Protoiereul  mitrofor Anatolie Stefanov, Parohul bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din s. Rusești Noi, r. Ialoveni.

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir  a adresat, la acest moment trist, un cuvânt părintesc de mângâiere sufletească, familiei  Prot. mitr. Anatolie Stefanov.

„Vestea plecării în lumea veşniciei a nou-adormitei Nadejda,  ne-a îndurerat profund.

În aceste clipe grele, la despărțirea de cea care a fost roaba lui Dumnezeu Nadejda,  mamă și bunică, suntem alături de părintele Anatolie, de familia îndurerată, de toate rudele și de toți cei care au cunoscut-o și au prețuit-o pe adormită.

Ne rugăm lui Dumnezeu să odihnească sufletul ei, în Împărăția Sa împreună cu drepții, iar pe toți cei îndoliaţi să îi întărească întru nădejdea Învierii celei de obşte şi a iubirii milostive a Domnului nostru Iisus Hristos Cel răstignit şi înviat din morţi”.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

Cu părinteşti binecuvântări şi sincere condoleanţe pentru familia îndoliată,

 

+ VLADIMIR,
MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE