Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:21, joi, 21 octombrie, 2021

La Chișinău a avut loc deschiderea Festivalului Concurs Internațional de muzică corală „A ruginit frunza din vii”, ediția a XIV-a

Cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, protoiereul Nicolae Ciobanu, președintele Sectorului Sinodal Activități Culturale al Mitropoliei Moldovei, a participat cu cuvânt de binecuvântarea din numele Ierarhului, la Festivalul Concurs Internațional de muzică corală „A ruginit frunza din vii”, ediția a XIV-a.

La acest festival, care durează trei zile, au venit 35 de colective corale din Cuba, Spania, Cehia, Ucraina, România și alte țări, și sigur coruri din Republica Moldova. Dna Elena Marian, președintele acestui frumos Festival, și principalul organizator, a mulțumit partenerilor pentru implicare în organizare.

Deschiderea oficială a evenimentului și prima zi de evaluare a avut loc în incinta Palatului Republicii, în a doua zi colectivele corale se vor întâlni în Muzeul de Istorie a Moldovei, unde va avea loc concursul propriu zis, iar în a treia zi va avea loc Gala Laureaților în Sala cu Orgă din Chișinău.

Sectorul Sinodal Activități Culturale