Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

13:10, luni, 24 octombrie, 2022

Joi, 27 octombrie, de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, ÎPS Mitropolit Vladimir va liturghisi la Mănăstirea Hîncu, cu prilejul împlinirii a 30 ani de la redeschiderea așezământului monastic

Luni, 24 octombrie, 2022, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir l-a primit în audienţă pe Înaltpreasfinţitul Petru, Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni.

În cadrul întâlnirii, Înaltpreafințitul Arhiepiscop Petru i-a raportat Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir despre activitatea arhipăstorească și proiectele în derulare din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.

De asemenea, a fost pus în discuție și programul vizitei Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, eveniment preconizat pentru data de 27 octombrie.

Joi, 27 octombrie, de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva – Hramul Mănăstirii Hîncu, va avea loc o slujbă sobornicească, cu prilejul împlinirii a 30 ani de la redeschiderea așezământului monastic.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,

cu referire la https://episcopia-ungheni.md/