Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

13:02, vineri, 6 decembrie, 2019

ÎPS Mitropolit Vladimir s-a întâlnit cu Ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova, Excelența Sa, Dl Serghei Ciciuk

Vineri, 6 noiembrie 2019, Înaltpresfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove a primit în vizită la Reședința mitropolitană din Chișinău pe Ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova, Excelența Sa, Dl Serghei Ciciuk.

În cadrul discuțiilor, Ambasadorul Republicii Belarus a mulțumit Întâistătătorului BOM pentru primire, subliniind faptul că se bucură de, conlucrarea fructuoasă din ultimii ani în domeniul social și filantropic dintre Direcția mitropolitană și Ambasada statului Belarus la Chișinău.

În cadrul întâlnirii, Excelența Sa Serghei Ciciuk a oferit medalia comemorativă „75 ani de la eliberarea Belorusiei de sub ocupația fascistă” ÎPS Vladimir, Episcopilor vicari mitropolitani: PS Ioan de Soroca și PS Siluan de Orhei, Secretarului mitropolitan Prot. mitr. Vadim Cheibaș, parohului bisericii „Sf. Cuv. Parascheva” din Chișinău, Prot. mitr. Serghei Cireș și Dl Igor Termican.

La rândul său, Mitropolitul Vladimir l-a decorat pe Dl Serghei Ciciuk cu ordinul mitropolitan „Meritul bisericesc”, pentru implicarea activă și susținerea proiectelor sociale și de caritate a Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Ambasadorul Republicii Belarus a mulţumit Mitropolitului pentru înalta apreciere, menţionând că Mitropolia Moldovei rămâne a fi o instituție ce se bucură de aprecierea deosebită a Ambasadei Republicii Belarus de la Chișinău.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media