Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

18:23, marți, 28 august, 2018

ÎPS Mitropolit Vladimir a săvârșit slujba de binecuvântare a unei Troițe și a șase troleibuze noi din incinta parcului de troleibuze nr. 3 din Chișinău

În după amiaza zilei de marți, 28 august 2018, ÎPS Mitropolit Vladimir a săvârșit slujba de binecuvântare a unei Troițe și a șase troleibuze noi, din incinta parcului de troleibuze nr. 3, sectorul Ciocana, mun. Chișinău.

La eveniment au fost prezenți dl Iurie Plămădeală, directorul parcului de troleibuze nr. 3, dl Nae-Simion Pleșca, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și mai mulți reprezentanți ai autorităților publice locale.

Îmbucurător este faptul că la slujba de sfințire a participat întreg colectivul parcului, rugându-se pentru sănătate și reușite atât pe plan profesional cât și personal.

În cuvântul său de felicitare, Mitropolitul Vladimir a menționat că astfel de lucruri se pot realiza numai atunci când este dragoste și respect între colegi și a îndemnat și de acum încolo să fie un colectiv unit și cu râvnă față de cele duhovnicești.

ÎPS Părintele Mitropolit a mulțumit domnului director pentru organizarea evenimentului, îndemnând la o conlucrare rodnică și în continuare.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media