Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

14:12, vineri, 5 iulie, 2024

ÎPS Mitropolit Vladimir a primit vizita corului de copii al catedralei mitropolitane din Chișinău

În dimineața zilei de vineri, 5 iulie, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a primit la Reședința Mitropolitană, vizita corului de copii al catedralei mitropolitane ”Nașterea Domnului” din Chișinău.

Recent corul de copii a participat la Festivalul Internațional de Muzică Corală din Grecia care s-a desfășurat în orașul Eegumenița iar pe lângă cântecele intonate în limba greacă, corul de copii a interpretat și imnul Axion Estin (Cuvine-se cu adevărat), cel care a ridicat în picioare o sală întreagă.

În timpul alocat pentru participare, tinerii au vizitat locurile sfinte din Grecia precum: Insula Corfu, la Sfântul Ierarh Spiridon al Trimitundei, Tesalonic, la Sfântul M. Mc. Dimitrie și Sf. Irh. Grigore Palama dar și alte locuri din frumoasa și vechea Grecie.

Dna preoteasa Feodora Burlac împreună cu copiii, revenind acasă, au vizitat pe părintele duhovnicesc, ÎPS Mitropolit Vladimir care în toți acești ani i-a susținut și îi susține în activitățile pe care le desfășoară, i-au mulțumit respectuos pentru binecuvântare și grijă iar drept mulțumire, copiii au oferit Mitropolitului o icoană a Sf. M. Mc. Dimitrie, Izvorâtorul de Mir.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media