Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

14:41, marți, 27 septembrie, 2022

ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la Reședința Mitropolitană, vizita noului ambasador al Austriei în Republica Moldova, Excelența Sa, Dna Stella Avallone

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, a primit marți, 27 septembrie 2022, vizita noului ambasador al Austriei în Republica Moldova, Excelența Sa, Dna Stella Avallone.

Părțile au discutat mai multe aspecte ce ţin de buna colaborare spre binele cetățenilor inclusiv și pentru cetățenii țării noastre care sunt stabiliți în Republica Austria.

Mitropolitul Vladimir a mulțumit Excelenței Sale, doamnei Ambasador  pentru deschiderea de colaborare între Biserica Ortodoxă din Moldova și Republica Austria dar și pentru proiectele de viitor ce pot influența pozitiv ambele părți în sprijinul cetățenilor.

La rândul său, Excelența Sa, Dna Stella Avallone a mulţumit Înaltpreasfinţiei Sale pentru primirea călduroasă, menţionând că Mitropolia Moldovei rămâne a fi o instituție ce se bucură de aprecierea deosebită din partea Ambasadei Republicii Austriei de la Chișinău.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media