Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

18:13, joi, 9 septembrie, 2021

ÎPS Mitropolit Vladimir a oficiat Taina Botezului pentru pruncul Teodor

„Omul se naște cu adevărat, nu atunci când îl naște mama sa ci atunci când se naște întru Hristos Iisus pentru viața nemuritoare. Învierea lui Hristos este mama noastră, a tuturor.” (Sfântul Iustin Popovici, 1894 – 1979).

În după amiaza zilei de joi, 9 septembrie, ÎPS Mitropolit Vladimir a oficiat Taina Botezului pentru pruncul Teodor, fiul preotului Iulian și a presbiterei Vlada Panas, la biserica cu hramul Sfânta Treime din municipiul Chișinău.

La Taina Botezului au participat: Prot. mitr. Vadim Cheibaș, Secretarul Mitropoliei Moldovei, Prot. mitr. Pavel Borșevschi, parohul bisericii „Sf. Dumitru” din Capitală și un sobor de preoți și diaconi.

Slujba încreștinării pruncului Teodor, a adus bucurie atât părinților cât și rudelor, Sfânta Taină fiind oficiată într-o atmosferă de liniște și armonie duhovnicească.

După încreştinarea micuţului, Mitropolitul Vladimir a vorbit despre importanţa ducerii mai departe a Credinţei Ortodoxe prin fiii noştri, care trebuie crescuţi în credinţă şi dragoste.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media