Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

21:15, joi, 12 ianuarie, 2023

ÎPS Mitropolit Vladimir a fost colindat de către elevii clasei a VI-a A, a Liceului Teoretic „Orizont” filiala Buiucani

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a primit joi, 12 ianuarie 2023, la Reşedinţa Mitropolitană din Chișinău pe elevii clasei a VI-a A, a Liceului Teoretic „Orizont” filiala Buiucani, care au venit să vestească Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.

Colindătorii au intonat imne de bucurie și mărire, specifice acestu-i Mare praznic și l-au felicitat pe Întâistătător cu sfintele sărbători de iarnă, dorindu-i deplină sănătate şi alese bucurii duhovniceşti.

La rândul Său, Mitropolitul le-a oferit cărți și dulciuri elevilor și le-a vorbit despre importanța vestirii Nașterii Domnului și a păstrării valorilor și tradițiilor strămoșești.

„Vă dorim ca sărbătorile prilejuite de Nașterea Domnului, dar și a Anului Nou și Botezului Domnului să fie o binecuvântare pentru dumneavoastră, să vă aducă lumină în suflet, pace și multă bucurie.”, a spus Înaltpreasfinția Sa.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir, a menționat Liceul Teoretic „Orizont” filiala Buiucani cu diplomă arhierească oferindu-o directorului instituției, dl Biner Mucahit și a exprimat recunoștință pentru colaborarea fructuoasă multianuală înfăptuită cu multă dragoste de către cele două instituții pentru binele elevilor ce continuă studiile și a Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media