Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

21:54, miercuri, 24 mai, 2023

ÎPS Mitropolit Vladimir a decorat un grup de colaboratori ai Administrației Naționale a Penitenciarelor

Miercuri, 24 mai 2023, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la Reședința mitropolitană un grup de colaboratori ai Administrației Naționale a Penitenciarelor însoțiți de Prot. Nicolae Andrieș, Președintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în Instituțiile Penitenciare și Prot. mitr. Teodor Spătaru, Capelanul bisericii cu hramul „Sf. Întocmai cu Apostolii Constantin și Elena” din cadrul Penitenciarului pentru minori nr.10-Goian.

La raportul Președintelui Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în Instituțiile Penitenciare, Prot. Nicolae Andrieș, colaboratorii Administrației Naționale a Penitenciarelor au fost decorați de către Mitropolit, după cum urmează:

  • Doamna Liuba Jignea-Suveica, Directoar adjunct a Administrației Naționale a Penitenciarelor – Medalia „Fericita Agafia de la Cușelăuca”;
  • Dl Iurie Balan – Medalia „Cuv. Paisie Velicicovski” de gr. II;
  • Dl Mihai Dima – Medalia „Cuv. Paisie Velicicovski” de gr. II;
  • Dl Alexandru Roibu, Director al Penitenciarului pentru minori nr.10-Goian, ctitor al bisericii „Sf. Întocmai cu Apostolii Constantin și Elena” – Penitenciarul nr.10-Goian – Diplomă arhierească;
  • Dl Vitalie Tronciu – Diplomă arhierească.

Decorațiile au fost acordate în semn de înaltă apreciere a efortului depus de către colaboratorii ANP, întru susținerea activităților pastoral-misionare, desfășurate de către preoții capelani în cadrul penitenciarelor din RM.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media