Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

8:40, marți, 14 februarie, 2023

ÎPS Mitropolit Vladimir a adresat un mesaj de felicitare preotului Nicolae Andrieș, parohul bisericii „Sf. Irh. Nicolae” din or. Cricova

Preotul Nicolae Andrieș, parohul bisericii „Sf. Irh. Nicolae” din or. Cricova și președintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în Instituțiile Penitenciare, aniversează astăzi frumoasa vârstă de 35 de ani de viață pământească.

Cu acest prilej, ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir i-a adresat părintelui sărbătorit un mesaj de felicitare.

Preacucernice părinte Nicolae,

În ziua în care Preamilostivul Dumnezeu V-a învrednicit să ajungeţi cu bine la cea de a 35-a aniversare din ziua naşterii, Vă exprimăm sincerele noastre felicitări, urându-Vă mulți ani înainte de slujire și misiune rodnică în ogorul Domnului.

Apreciem dăruirea Dumneavoastră pentru propășirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, atât în calitate de Președinte a unui Sector Sinodal, dar și ca tânăr slujitor în Via Domnului, aceste fapte făcându-Vă să fiți binecunoscut ca unul din activii clerici mărturisitori, slujitor destoinic și păstor înțelept.

Vă urăm multă sănătate, bucurii duhovnicești, demnitate și statornicie în slujirea sacerdotală, iar această zi aniversară să Vă aducă din plin bucuria comuniunii și împlinirea rodnică spre îndrumarea poporului binecredincios pe calea mântuirii.

 

La mulți și binecuvântați ani! 

Cu prețuire și arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE