Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

8:42, luni, 29 aprilie, 2024

Întâlnire duhovnicească la Chișinău de Florii: Teologul Danion Vasile le-a vorbit credincioșilor despre chemarea la sfințenie

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, apologetul și scriitorul creștin Danion Vasile a susținut în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Chișinău, Conferința teologică „Chemarea la sfințenie”, eveniment organizat de Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate al BOM.

La întâlnirea duhovnicească au participat: Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate, Ierom. Macarie Crudu, tineri și credincioși din Capitală.

În partea a doua a conferinței au avut loc discuții cu privire la problemele duhovnicești contemporane, dar și referitoare la preocupările și căutările actuale ale tinerilor și credincioșilor, la care invitatul a oferit răspunsuri fundamentate pe mărturia vieții Sfinților Părinți și a experienței vieții de comuniune ecleziale.

Cu acest prilej binecuvântat, au fost aduse pentru închinare Icoana cu o părticică din Moaștele Cuv. Agafia de la Cușelăuca, cât și mai multe părticele din Moaștele a câtorva sfinți cunoscuți ai Bisericii, precum și a noilor mucenici și mărturisitori din temnițele comuniste.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate