Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:05, vineri, 2 septembrie, 2022

Întâistătătorul a oficiat slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, la Catedrala mitropolitană din Chișinău

Înaltpreasfinţitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove a oficiat în dimineața zilei de vineri, 2 septembrie, Slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, în fața icoanei Maicii Domnului de la Hârbovăţ – Ocrotitoarea Moldovei, la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din municipiul Chișinău.

În soborul de preoţi s-au aflat: Prot. mitr. Vadim Cheibaș, Secretar mitropolitan și Eclesiarh al Catedralei mitropolitane, Prot. mitr. Anatolie Stefanov, Protopop de Ialoveni, slujitorii Catedralei mitropolitane şi preoți din municipiul Chișinău.

Credincioşii au primit binecuvântare şi s-au rugat împreună cu Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova și soborul slujitor ca Maica Preacurată să-i ajute și să mijlocească în viaţa lor duhovnicească.

Acatistul Acoperământului Maicii Domnului, în fața icoanei Maicii Domnului de la Hârbovăţ se săvârşeşte în fiecare zi de vineri, la ora 7.00.

Maica Domnului, Stăpână prea bună și preacurată și binecuvântată, care ești plină de dar și poți face tot binele, tu ne știi viața noastră, cunoști dorul nostru de bine, neputințele noastre le cunoști și necazurile de asemenea le știi: dezleagă-le precum vrei. Pe toate le poți, câte le voiești. Amin!

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media