Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

16:21, vineri, 1 decembrie, 2023

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a primit vizita dlui Academician, Profesor Universitar, dr. Alexandru-Vladimir Ciurea

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova a primit vineri, 01 decembrie, la reşedinţa mitropolitană din Chișinău, vizita dlui Academician, Profesor Universitar, dr. Alexandru-Vladimir Ciurea, medic neurochirurg român.

În cadrul vizitei, Înaltpreasfinția Sa a mulțumit dlui Academician pentru activitatea rodnică și sârguincioasă întru susținerea valorilor moral-creștine și munca enormă pe care o depune în folosul și binele societății și a poporului român.

În semn de recunoștință, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a decorat pe dl Academician cu ordinul „Sfântul Ierarh Dionisie Erhan” de gr. II.

Cu alese cuvinte de mulțumire și recunoștință s-a adresat dl Alexandru-Vladimir Ciurea către Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova pentru distincția acordată, pentru sfaturile și binecuvântările oferite ca și de acum înainte, Dumnezeu să-i primească truda ce o desfășoară pentru binele oamenilor de pretutindeni.

Galerie Foto: Vizita dlui Academician, Profesor Universitar, dr. Alexandru-Vladimir Ciurea, la reședința mitropolitană din Chișinău.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media