Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

16:46, luni, 23 octombrie, 2023

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a primit la reşedinţa mitropolitană vizita Înaltpreasfințitului Vichentie, Mitropolit de Tașkent și Uzbekistan

La data de 23 octombrie 2023, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova a primit la reşedinţa mitropolitană vizita Înaltpreasfințitului Vichentie, Mitropolit de Tașkent și Uzbekistan.

În cadrul întrevederii, Mitropoliții au discutat despre viața și activitatea bisericilor din ambele țări iar la sfîrșitul acestei vizite, ÎPS Mitropolit Vladimir a felicitat pe Mitropolitul Vichentie cu ocazia jubileului de 70 de ani oferindu-i ordinul „Sf. Irh. Serafim Ciceagov” de gradul I, în semn de recunoștință pentru activitatea sârguincioasă spre binele și întru mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vichentie a mulțumit Întâistătătorului nostru pentru primirea călduroasă și bucuria întrevederii de astăzi, totodată a mulțumit si pentru ordinul primit de la Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media