Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

18:03, luni, 25 decembrie, 2023

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a oficiat Sfânta Liturghie de sărbătoarea Sf. Irh. Spiridon al Trimitundei, la biserica „Sfânta Treime cea de Viață Dătătoare” din Konkovo, Moscova

Nu cerem mai multă îndurare de la tine, părinte, decât ai arătat tuturor acelora care mai înainte de noi au ajuns la ajutorul tău și, pentru numele tău și mijlocirea ta, au dobândit de la Împăratul cerului și al pământului vindecare bolilor, sănătate și sporire către cele de folos, pentru ca, precum aceia, așa și noi, împreună cu tine, să cântăm lui Dumnezeu: Aliluia! (Condacul 12)

Luni, 25 decembrie 2023, în ziua prăznuirii Sfântului Ierarh Spiridon al Trimitundei, făcătorul de minuni, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a oficiat Sfânta Liturghie în biserica „Sfânta Treime cea de Viață Dătătoare” din Konkovo, Moscova, Reprezentanța Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Alături de Arhipăstor, la serviciul divin au înălțat rugăciuni preoții slujitori și enoriașii veniți la Liturghie care a fost oficiată în limba slavonă bisericească și română.

Răspunsurule liturgice au fost oferite de corul parohiei, condus de doamna reghent Larisa Artiușenko.

Înaltpreasfinția Sa a elogiat creștinilor prezenți personalitatea Sfântului Ierarh Spiridon și unele din nenumărateme minuni pe care Sfântul le săvârșește cu mare milostivire tuturor care aleargă la ajutorul lui și cântă cu bucurie:

Bucură-te, Sfinte Ierarhe Spiridon, mare făcător de minuni!

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,
cu referire la https://trinitykonkovo.ru/