Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

15:28, marți, 20 februarie, 2024

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a avut o întrevedere cu Excelența Sa, domnul Oleg Vasneţov, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federației Ruse în Republica Moldova

Marți, 20 februarie, la Reședința mitropolitană din Chișinău, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a avut o întrevedere cu Excelența Sa, domnul Oleg Vasneţov, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federației Ruse în țara noastră, cu care a întreținut un dialog cordial.

În cadrul întâlnirii, părțile au abordat subiecte legate de situația actuală din lume, exprimând preocuparea pentru pacea și stabilitatea globală. S-a pus un accent deosebit pe continuarea proiectelor bilaterale dintre Biserica Ortodoxă din Moldova și Ambasada Rusiei, subliniind importanța colaborării dintre cele două instituții.

Discuțiile au inclus și perspectivele strategice și proiecte noi care ar putea consolida legăturile dintre cele două entități. Într-un spirit de colaborare și înțelegere reciprocă, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir și Excelența Sa, Oleg Vasnețov, au subliniat necesitatea promovării valorilor ortodoxe comune și a consolidării relațiilor bilaterale.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media