Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

10:10, joi, 9 mai, 2024

„…în temniță am fost și ați venit la Mine” – alimente, detergenți și haine pentru deținutele penitenciarului nr. 7, Rusca

„Flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau; străin am fost și M-ați primit; gol am fost și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat; în temniță am fost și ați venit la Mine.” (Matei 25. 35-36)

În Miercurea Luminată, 8 mai 2024, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Vladimir, protopopiatul Drochia în persoana părintelui protopop, prot. Pavel Vuluță și în colaborare cu Mănăstirea ”Învierea Domnului” din incinta cimitirului ”Sfântul Lazăr”, Doina, mun. Chișinău, în persoana părintelui Nicolae Tudoreanu, chelarul administrator al mănăstirii, au realizat o vizită la penitenciarului nr. 7, Rusca.

În cadrul vizitei, părintele Pavel Vuluță, părintele Nicolae Tudoreanu și părintele Valeriu Mocriciuc, preotul capelei acestei instituții au avut o întrevedere cu dl Alexandru Suhovici, directorul penitenciarului Rusca.

Cu ocazia sărbătorilor pascale, preoții au realizat act de binefacere pentru deținutele penitenciarului nr. 7, Rusca, aducând produse alimentare, haine și detergenți.