Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

9:05, luni, 11 iunie, 2012

În Moscova au fost interzise pentru 100 de ani marşurile gay

Un tribunal din Moscova a întărit decizia Primariei din capitala Rusiei de a interzice marşurile sau manifestaţiile homosexualilor pentru următorii… 100 de ani. Tribunalul a respins, astfel, decizia unui tribunal din regiunea Tverskoi, care a stabilit că decizia primăriei moscovite, de a interzice manifestaţiile homosexuale în perioada martie 2012 – mai 2112, este ilegală, relatează Russia Today.

Nikolai Alekseiev, unul dintre liderii comunităţii homosexuale din Rusia, organizator al paradelor de homosexuali, a anunţat că intenţionează să facă apel la Curtea Suprema şi, dacă nici acolo nu va avea câştig de cauză, va ajunge până la CEDO.
“De fiecare dată când am depus la primăria din Moscova cerere pentru organizarea gay-pride, nu am primit nici un răspuns, deşi, legal, trebuia să primim o reacţie”, afirmă Nikolai Alekseiev.
De la începutul lui 2012, Rusia a început o campanie agresivă împotriva homosexualilor. O lege care interzice propaganda acestora a fost adoptată inSt. Petersburg, iar un grup de parlamentari de la Moscova a sugerat, recent, că o astfel de reglementare ar trebui adoptată la nivel naţional.

www.apologeticum.wordpress.com