Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

12:45, sâmbătă, 5 septembrie, 2020

Final de Campanie „Ajută un copil să meargă la școală!”: 140 de ghiozdane cu rechizite școlare au fost oferite copiilor defavorizați din mun. Chișinău

În perioada 15 iulie – 31 august 2020, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Mitropolit Vladimir, s-a desfășurat Campania pentru sprijinirea copiilor defavorizați „Ajută un copil să meargă la școală!”, în cadrul căreia s-au colectat 140 de ghiozdane cu rechizite școlare pentru copiii proveniți din familiile social-vulnerabile din mun. Chișinău.

Printre elevii care au beneficiat de aceste daruri au fost: 19 copii rămași temporar fără ocrotirea părintească care se află plasați temporar în familii de asistenți parentali profesioniști ai Serviciului de Asistență Parentală Profesionistă din cadrul Direcției Municipale pentru Protecția Drepturilor Copilului mun. Chișinău , 22 de copii din cadrul Centrului Comunitar pentru Copii cu Dizabilităţi „Atenţie” din Capitală, 44 de elevi ai Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ierarh Gavriil” din Capitală, precum și 55 de copii proveniți din familii social-vulnerabile.

Din inimile pline de iubire ale donatorilor au fost oferite cele 140 de ghiozdane cu rechizite școlare, care au creat elevilor condiții și plăcerea de a merge la școală cu multă bucurie, având în spate un ghiozdan nou plin cu rechizite, iar în suflet mult entuziasm la început de an școlar.

Mulțumim din suflet și exprimăm sinceră recunoștință tuturor celor care au devenit eroi pentru acești tineri care pleacă în lumea cunoștințelor, implicându-se în această campanie a faptelor bune atât în calitate de voluntari, donatori, cât și parteneri. Împreună vom reuși să aducem și în continuare speranța și bucuria în inimile și sufletele celor mai triști ca noi.

Dacă doriți să susțineți activitatea Centrului Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” ne puteți găsi la adresa: Catedrala „Înălțarea Domnului” (Sf. Vineri) din Capitală (mun. Chișinău, strada Grigore Ureche nr. 58), dar și la numărul de tel. 067223981.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate