Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:46, miercuri, 9 noiembrie, 2022

Festivalul – Concurs Internațional de Muzică Corală ”A ruginit frunza din vii” ediția a XV-a

În perioada 20-23 octombrie, anul curent, Asociația Muzical – Corală din Moldova a organizat Festivalul – Concurs Internațional de Muzică Corală ”A ruginit frunza din vii” ediția a XV-a.

Președintele Asociației Muzical Corale doamna Elena Marian a adunat peste 30 colective muzicale din Republica Moldova, Spania, Filipine, Ucraina şi România pentru participare.

În cele patru zile în care s-a petrecut Festivalul, publicul a savurat plăcerea audierii muzicii corale în incinta Muzeului de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău, Muzeului Național de Istorie a Moldovei, și Sala cu Orgă.

La deschiderea evenimentului a fost prezent Protoiereul mitrofor Nicolae Ciobanu, președintele Sectorului Sinodal Activități Culturale al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove, care a transmis cuvântul de binecuvântare al Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove.

Părintele Nicolae a înmânat dnei Elena Marian, președintele Festivalului ”A ruginit frunza din vii” o diplomă de recunoștință din partea Mitropoliei și a multumit organizatorilor pentru frumoasa colaborare.

Sectorului Sinodal Activități Culturale