Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

21:51, vineri, 2 mai, 2014

Femeile de la Spitalul Clinic Municipal felicitate cu Ziua Mironosiţelor

IMG_3587[1]

Colectivul Spitalului Municipal Sf. Arh. Mihail s-a adunat la un concert de suflet dedicat Duminicii Sf. Femei Mironosițe.

Pătintele Marin Cij, parohul bisericii Sf. Arh. Mihail din incinta spitalului a invitat pe toți colaboratorii, medicii și pacienții pentru a participa la sărbătoarea organizată. La eveniment au fost pezenți Pr. Eugen Baran, Pr .Maxim Radu-Tataru și diac. Veaceslav Bodarev, care au venit cu un cuvânt de felicitare pentu publicul adunat. De asemenea, a fost invitat corul Doxologia, care a îndulcit auzul ascultătorilor cu un deosebit program de cântări pascale.
Pr. Marin, în cuvântul de învățătură și de felicitare, a îndemnat doamnele și domnișoarele prezente de a-și duce crucea încredințată de către Domnul cu devotament și jertfă, slujind lui Hristos prin credință, rugăciune și fapte bune, dar și familiei, prin nașterea,creșterea și educarea copiilor, spre binele societății.
La final, dna Alina Comerzan, asistenta medicală superioară, a mulțumit slujitorilor din partea colectivului spitalului pentru săbătoarea de suflet.