Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

10:28, vineri, 14 iunie, 2024

Episcopul Ioan de Soroca și Drochia a săvârșit rânduiala Acatistului Acoperământului Maicii Domnului în catedrala mitropolitană din Chișinău

Toată firea îngerească îți aduce laudă, pentru că ești cu adevărat Maica lui Dumnezeu și apărătoarea tuturor celor ce se roagă ție. Tu, cu Acoperământul tău cel dumnezeiesc, pe cei drepți îi veselești, pe păcătoși îi aperi, pe cei din primejdii îi izbăvești și te rogi pentru toți credincioșii care cântă: Aliluia! Condacul 9

Vineri dimineață, 14 iunie 2024, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul Ioan, episcopul de Soroca și Drochia a săvârșit rânduiala Acatistului Acoperământului Maicii Domnului în catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din municipiul Chișinău.

În rugăciune, alături de ierarh au fost prot. mitr. Anatolie Stefanov, protopop de Ialoveni, clericii catedralei mitropolitane, un sobor de preoți și diaconi din municipiul Chișinău și creștinii veniți la rugăciune.

Acatistul Acoperământului Maicii Domnului, în fața icoanei Maicii Domnului de la Hârbovăţ se săvârşeşte în fiecare zi de vineri, la ora 7.00.

Sursa: https://ioanmosnegutu.info