Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

12:32, joi, 22 august, 2013

DEZMINȚIRE

Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove neagă categoric speculațiile conform cărora vizita Preafericitului Patriarh Kiril al Moscovei și al Întregii Rusii în Regiunea Transnistreană, programată pentru data de 9 septembrie a.c., ar duce la crearea unei noi mitropolii în stânga Nistrului.

Pentru a preveni orice interpretări eronate ulterioare, subliniem faptul că Episcopia de Tiraspol și Dubăsari este și rămâne parte componentă a Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove, iar zvonurile cu caracter secesionist nu au nicio acoperire.

Ținem să reamintim opiniei publice că Preafericitul Patriarh Kiril va vizita Republica Moldova în perioada 7-9 septembrie 2013, pentru a participa la festivitățile prilejuite de aniversarea a două sute de ani de la crearea Eparhiei de Chișinău.

Totodată Vă informăm că s-a modificat ora sosirii avionului cu care Preafericitul Patriarh Kiril va veni în Moldova; astfel aparatul de zbor va ateriza pe Aeroportul Internațional Chișinău la ora 15.00, 7 septembrie 2013. Vă mai aducem la cunoștință ca fost definitivat programul vizitei Preafericirii Sale în Regiunea Trasnistreană, care va fi dat publicității în preajma evenimentului.

Serviciul de Presă al Mitropoliei Moldovei